|
|
| Autor |
Zpráva |
suwer

|
|
| Panove a damy, kdo minuly rok v TI delal referat c. 11 - Redukce gramatiky - anglicky text "A Uniform Framework for Problems on Context-free Grammars"? Mam ten stejny a jednak jsem z toho trochu magor, druhak si nejsem jisty, jestli zavery, ke kterym jsem dosel, jsou opravdu spravne.
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
|
|
Maro

|
|
ja mam tento referat, jelikoz tento predmet opakuju, nevzpominam si ze by minuly rok tam tento referat byl, mylsim ze je novy. Je to pekne na pytel.
Algoritmus chapu. Odkud ale vzali v tom jejich posahanem priklade ten automat vlevo aby z neho dostali ten napravo mi zustava zahadou. Ten dukaz tou indukci uz nechapu vubec. A to pouziiti nevim jak udelat protoze nevim odkud si mam vykouzlit ten puvodni automat. Jedine co jsem pochopil je ze je schopen sestrojit automat ktery prime vsechny predky jazyka kazdeho clena te derivace, ale jako odkud vzit ten automat na ktery aplikuju ten algoritmus fakt nevim, nejake napady???
|
|
|
|
_________________ [FEI][5] - Marek
|
|
| |
    |
 |
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|
|
[ Time: 4.6134s ][ Queries: 20 (0.0188s) ] |